Birk Stål A/S overtager Fiskars/Raadvads industriaktiviteter pr. 01.04. 13

 

Gennem en årrække har Brian Rasmussen, indehaver af Birk Stål A/S i Herning, haft en drøm om at udvide sin forretningsplatform fra udelukkende at omfatte egen produktion af rustfrie stålemner.

Samtidig har Fiskars i længere tid ønsket udelukkende at fokusere på sine private forbrugere – og forretningsområdet med Raadvad Industriknive og de andre industriprodukter vil derfor ikke længere være en del af Fiskars Denmark A/S’s fremtid.

- Vi er meget glade for at været blevet enige med Birk Stål A/S om at overtage vores industriaktiviteter, fastslår direktør Preben Jensen, som har stor tillid til, at Birk Stål A/S er den rette virksomhed til at både at drive og udvikle Raadvads aktiviteter.

 

Tæt samarbejde

- Det er vigtigt for begge vores virksomheder, at vi kan fastholde et højt serviceniveau gennem overdragelsesperioden, og vi vil arbejde meget tæt sammen for at undgå, at vores kunder påvirkes af overdragelsen, er Preben Jensen og Brian Rasmussen enige om.

- Vi er stolte over at kunne videreføre Raadsvads lange tradition for at levere professionelle industriprodukter af høj kvalitet, og med overtagelsen af Raadvads industriaktiviteter får vi et program, der komplementerer agenturet på EFA save og vores egenproduktion, siger Brian Rasmussen.

 

- Fra Fiskars side siger vi tak til vores kunder for et rigtigt godt samarbejde gennem mange år. Vi giver nu opgaven videre til Birk Stål A/S og er overbeviste om, at den er kommet i de helt rigtige hænder, pointerer Preben Jensen endnu engang.

 

© Boogii 2021